Webbutveckling

Det finns många CMS och plattformar för att bygga hemsidor. Det mest populära är WordPress som driver mer än 33% av alla webbplatser på internet. Första versionen av WordPress släpptes 2003 och mycket har hänt sedan dess. Från början var det endast ett system för bloggare, men har sedan dess vuxit till ett komplett CMS för större hemsidor och webbplatser.

WordPress är ett säkert system som hela tiden utvecklas av en aktiv community och allt släpps som öppen källkod. Det är inte bara små företag som bygger sina hemsidor med WordPress. Stora företag som Sony Music Entertainment, Mercedez-Benz, BBC, Renault, Walt Disney, IBM, Toyota, Microsoft och många fler använder WordPress.

Våra utvecklare har jobbat med WordPress och utveckling sedan 2011 och har sjösatt hundratals projekt, stora som små. Vi jobbar med allt från mindre hemsidor som byggs med ett färdigt eller delvis färdigt tema till större projekt som som byggs från grunden.

Vill du veta mer om WordPress och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag? Kontakta Marinex kommunikation.

Reves Interior

När Reves Interior behövde en ny e-handel fick vi uppdraget. Sidan är byggd med WordPress och WooCommerce och alla produkter som företaget lägger in i sin webbutik synkroniseras även till Google Ads och Facebook Business, så att marknadsföringen ska bli så enkel som möjligt.

Reves Interior
Reves Interior med WordPress och WooCommerce
Nordway Store är byggd på WooCommerce
Nordway Stores hemsida är byggd med WordPress

Nordway Store

Nordway Store är byggd med WordPress och har många avancerade funktioner. Förutom anpassade login för butiker med egna sidor så har Nordway Store även en e-handel byggd på WooCommerce. 

EB Lagerhus

EB Lagerhus hemsida är byggd av Marinex Kommunikation och med WordPress. Sidan är sökmotoroptimerad och riktigt snabb, har enkla kontaktformulär, SSL-certifikat och är skyddad mot intrång. 

EB Lagerhus i Oskarshamn
EB Lagerhus hemsida är byggd med WordPress

E-handel

WooCommerce är ett tillägg till WordPress och samtidigt det system som driver flest webbutiker på internet. WooCommerce släpptes först 2011 och mycket har hänt sedan dess. För några år sedan såldes det till Automattic som drivs av WordPress-grundaren Matt Mullenweg.

Eftersom både WordPress och WooCommerce byggs på öppen källkod finns det många utvecklare över hela världen som bidrar med sin kunskap och sina egna tillägg. Man behöver därför inte själv bygga avancerade kopplingar för att kunna ta betalt med kort eller faktura. Det finns färdiga kopplingar till Klarna, Svea ekonomi, Stripe, Swish och andra betallösningar som gör det väldigt enkelt att komma igång.

Oavsett om du behöver en ny e-handel eller om du vill byta till WooCommerce så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.